top of page

VAD ÄR STJÄRNESTOFF ?

Varmt välkommen till Stjärnestoffs officiella hemsida och en värld full av fantastiska Stjärnestoff. 

Stjärnestoff är svensktillverkade cellsalter och helt unika produkter.

 

Varje Stjärnestoff är en kombination utav två mineraler om bereds enligt en speciell aktiveringsprocess – Energetisering. Denna aktiveringsprocess påverkar cellmembranen och transporten av olika ämnen in och ut ur cellen, på så sätt underlättas upptag av näring och utsöndring av slagg, samtidigt som de ger proppen en påfyllnad av mineral. Mineraler är livsviktiga näringsämnen/ byggstenar för kroppens tusentals funktioner. Alla våra kroppsliga processer är styrda och beroende av handling och interaktion av och med mineralstoff. Vitaminer ä viktiga och behövs för att varje biokemiska aktivitet

i kroppen, men vitaminer kan inte fungera utan närvaro av mineraler ! Vitaminer kan dessutom syntetiseras i en frisk kropp, därför är mineraler något viktigare än vitaminer.

 

STJÄRNESTOFF - MINERALMIRAKLET - En väg till Hälsa !

 

Läs mer i Handboken som Shivani skrivit för egenvård med MirakelMineralerna !

Boken Stjärnestoff – MineralMiraklet är välstrukturerad, pedagogiskt upplagd, lättläst och riktar sig till alla människor med en kropp som är intresserade av att förbättra sin livskvalitet och hälsa ! Det finns en introduktionsdel som förklarar tanken bakom Stjärnestoff, hur de uppkom och historik.

Sedan förklaras utförligt hur varje Stjärnestoff verkar generellt. Vad som är unikt och särskiljande med varje Stjärnestoff och hur och när du kan använda det. Vilken verkan stoffet har i kroppen och

på sinnet.

Vilket stoff som hjälper vid olika besvär. Tidiga tecken på brist visar sig som tecken i ansiktet - det finns bilder till varje Stjärnestoff som visar vilka tecken i ansiktet som är kopplat till brist på vilket stoff. Sedan finns även en sammanfattning och ett index till varje Stjärnestoff. Lättfattad och lättanvänd – Helt enkelt ! Längst bak i boken hittar du ett register, ett index med en förteckning över ett antal symtom i alfabetisk ordning för att du lättare ska hitta vilket Stjärnestoff du behöver vid olika problem. 

bottom of page